Naša kompanija

sfi logo

 

SFI kompanija se bavi prodajom digitalnih i fizičkih proizvoda više od 18 godina, bez gubitka i namere da ošteti svoje članove.

Posao u SFI fantastičan spoj obuke i primenjenog znanja, koji kao finalni rezultat daje ZARADU.

d5f705_5749ac22c14b4f53a854063a522fcacd

SFI radi sa konkretnim stvarnim proizvodima od čije prodaje ostvaruje svoj profit.Samim tim jasno je da je ovde reč o prilivu konkretnog i zdravog novca. SFI se ne finansira od članarina niti na bilo koji način naplaćuje članstvo, konkretna prodaja je izvor novca i profita. Od 2009 godine sastavni deo SFI kompanije je i online prodavnica TripleClicks.

SFI-Neb

Ono što izdvaja SFI od ostalih sličnih internet kompanija je konkretan pristup svakom svom članu, jer SFI priža obimnu podršku u vidu kompletne obuke svakog novog člana. Takav pristup je jedinstven i druge internet kompanije ga nemaju ili je veoma slabo razvijen. Takodje SFI je jedina internet kompanija sa stvarnim sedištem u Linkolnu (Nebraska).

 

d5f705_e636befa0a20475ab47188772d98237b

Raditi u SFI kompaniji je pravo zadovoljstvo, jer svakom ko je spreman da nauči kako se zarađuje, pružiće se prilika da naučeno kroz SFI i praktično primeni te tako i ostvari ZARADU.

Limit za zaradu ne postoji odnosno limit ste sami vi. Koliko ste spremni da naučite o internet marketingu, koliko ste spremni da radite o tome odlučujete samo vi.

Ono što je izuzetno u SFI je višestruka mogućnost zarade. Podeljena je po interesnim oblastima tako da sami možete da odaberete način posla i zarade koji vam najviše odgovara i prema čemu imate sklonosti.

 

screenshot_833


SFI je dugogodišnji član cenjene američke organizacije Better Business Bureau, koja u svoje članstvo prima samo kompanije koje su verodostojne, proverene i koje posluju zakonito u potpunosti.

d5f705_d9b1bd8d126a4caf877f06a528340c83

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: